Home Algemeen Algemeen Witte Kruis werft nieuwe collega’s via social app ClubHouse

Witte Kruis werft nieuwe collega’s via social app ClubHouse

455
0

Op donderdag 18 maart om 11.20 uur gaat Fleur van de Velde, marketing- en communicatieadviseur bij Witte Kruis in gesprek met naamgenoot Fleur Theunissen,
ambulanceverpleegkundige bij Witte Kruis in de regio Noord-en Oost-Gelderland.
“Een nieuwe manier om in deze tijd toch een goed beeld te geven van het werk op de
ambulance”, zo legt Fleur uit.

Innovatief
Als innovatieve zorgaanbieder is Witte Kruis altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren van zorg verlenen. Dit uit zich niet alleen direct op de werkvloer, maar innovatie betekent ook dat je goed moet kijken waar kansen liggen op de arbeidsmarkt.
In de zorg hebben ze nog steeds te maken met een personeelskrapte. Nu het in de huidige tijd niet mogelijk is open dagen te organiseren, wordt er naar andere manieren gekeken om potentiele collega’s te enthousiasmeren voor en te informeren over het werk op de ambulance.

ClubHouse
ClubHouse is het nieuwste sociale medium waarbij het puur draait om audio. Leden kunnen in verschillende ‘kamers’ meeluisteren, of meepraten over uiteenlopende onderwerpen.
Aanstaande donderdag geeft Witte Kruis jou dus de mogelijkheid om vragen te stellen aan
ambulanceverpleegkundige Fleur. Om 11.20 uur, een knipoog naar 112, kun je via deze link (https://www.joinclubhouse.com/event/MR6KQzbb) meeluisteren en meepraten.
Vooraf aanmelden op ClubHouse is wel noodzakelijk.

Vorig artikelDuikongevallen: hoe lever ik de beste zorg?
Volgend artikelRAV ZHZ: Boot voor hulpverlening in waterrijk gebied
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.