Home Algemeen Algemeen Wietmarscher innoveert met “SanSafe” hygiëne systeem

Wietmarscher innoveert met “SanSafe” hygiëne systeem

1117
2

Via een TIP zijn we op de hoogte gebracht van een innovatie op hygiëne gebied binnen de ambulancezorg. Voor zover bekend werkt in Nederland nog geen één leverancier met een soortgelijk systeem.

De in Duitsland gevestigde ambulance leverancier Wietmarscher heeft ondanks een innoverend hygiëne systeem ontwikkeld. Het systeem dat de naam “WAS SanSafe” draagt zorgt ervoor dat de ambulance op een snelle en veilige manier wordt gedesinfecteerd.

WAS SanSafe zorgt volgens Wietmarscher voor extra veiligheid door optimale hygiëne in het patiëntencompartiment. De in het patiëntencompartiment geïntegreerde systeemoplossing zorgt ervoor dat ziektekiemen en bacteriën bestreden worden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Via twee speciale spuitmonden wordt de reinigingsvloeistof (SKANFOG® H2O2) als zeer fijne nevel verspreid.

Zie voor meer informatie onderstaand filmpje.

Vorig artikelHoe zit het met de aanwezigheidsdiensten in de Ambulancezorg
Volgend artikel“Het betreft een incident code 30!”
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.