Home Algemeen Algemeen Voortgang vernieuwing C2000

Voortgang vernieuwing C2000

769
0

Medio van het afgelopen jaar hebben we jullie al een update gegeven over de vernieuwing van C2000. Inmiddels heeft het ministerie van Veiligheid in Justitie een nieuwe update aangeboden.

Dat er op dit moment hard wordt gewerkt merken collega’s op de MKA’s op dit moment wordt de eerste aanzet voor de scholingen gegeven om te werken met de nieuwe bedienomgevingen.

Daarnaast wordt zoals vermeld de dekking en capaciteit van het netwerk wordt verbeterd. Doordat het plaatsen van extra masten is afgerond. Ook is het mogelijk om P2000 berichten te versleutelen, ontvangst en opkomst te bevestigen. Zaken die verder nog veranderen zijn aanpassingen op SCL locaties, zoals grote gebouwen, tunnels, ziekenhuizen en voetbalstadions.

We hopen nog in de eerste periode van dit jaar een uitgebreid item te publiceren welke aanpassingen er specifiek de ambulancezorg raken.

bron: portogewoon.nl

Vorig artikelCommunicatie op militaire wijze leidt tot minder sterfte in ziekenhuizen
Volgend artikelVerlenging Tijdelijke Wet AmbulanceZorg behandeld door vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.