Home Algemeen Algemeen Volkswagen Amarok Ambulance voor Terschelling

Volkswagen Amarok Ambulance voor Terschelling

3849
0

Op ambulanceblog hebben we in 2014 een aantal keren aandacht besteed aan de Volkswagen Amarok Tamlans Ambulance.

De eerste Volkswagen Amarok Tamlans Ambulance van Nederland wordt in 2016 in gebruik genomen door ambulancezorg Fryslan.

Waar we in de eerdere berichten al aangaven dat de oplossing die het Finse Tamlans bood voor een 4×4 ambulance misschien een oplossing zou zijn voor gebruik op de Nederlandse stranden / eilanden in 2016 blijkt het zover te zijn.

De Tamlans ambulance die door Visser Leeuwarden is aangepast voor gebruik door Ambulancezorg Fryslan. Er worden aanpassingen gedaan aan de kasten, daarnaast worden er nog enkele specifieke aanpassingen gedaan om de Ambulance volgens Nederlandse standaarden te kunnen gebruiken. Als brancard is er voor Stollenwerk gekozen. De Tamlans Amarok zal vanaf begin 2016 in dienst komen op de standplaats Terschelling en vervangt de bijna 20 jaar oude Mercedes met het roepnummer 02152.

Amarok 7

Amarok 5

Amarok 3 Amarok 4

Amarok 6

Vorig artikelIngezonden ber- ged- icht
Volgend artikelHet zal je maar overkomen…. wees dan voorbereid op het tuchtrecht!
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.