Home Vacatures Verpleegkundig Centralist

Verpleegkundig Centralist [Middelburg]

125
0

Maak jij het verschil als Verpleegkundig Centralist bij Witte Kruis Zeeland? Standplaats Middelburg, 36 uur per week, jaarcontract met verlenging.

Elke dag uiteenlopende vraagstukken en situaties die soms in een paar seconden veranderen. Als verpleegkundig centralist op de Meldkamer Ambulancezorg (MKA) bij Witte Kruis maak jij het verschil voor mensen die medische hulp nodig hebben. Je initieert, regisseert en coördineert de inzet van de ambulancezorg.

Geen dag hetzelfde
Hoe divers de patiëntencategorieën en ziektebeelden ook zijn, je weet door middel van een systematische triage de indicatie en urgentie van de in te zetten zorg te bepalen. Daarbij communiceer je continu met de patiënt – zo goed als dat gaat – en begeleid je omstanders totdat de ambulance arriveert. In stressvolle en complexe situaties voel jij je in je element: je houdt je hoofd koel en doet je werk nauwkeurig en professioneel.  Naast het systematisch beantwoorden van 112 meldingen krijg je ook te maken met aanvragen voor ambulancezorg  van ketenpartners, zoals ziekenhuizen en huisartsen. Als verpleegkundig centralist MKA werk je nauw samen met de partners in de zorg- en veiligheidsketen. Je bewaakt de beschikbaarheid van de ambulances en waarborgt de paraatheid. Kun jij de afwisseling en uitdaging aan? En heb je de juiste bagage?

Dit vragen we van je

  • BIG-registratie verpleegkundige (A of HBO-V)
  • Diploma verpleegkundig centralist én het certificaat PRoQa (of bereidheid dit te halen);
  • Aanvullende kennis over spoedeisende hulpverlening en/of ambulancezorg is een pré;
  • Goed kunnen werken met geautomatiseerde systemen;
  • Bereid om in roosterdienst te werken;
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Driven by care
Witte Kruis mag met 830 medewerkers en 157.000 ambulanceritten per jaar dan wel de grootste Nederlandse speler in ambulancezorg zijn,  toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Bijvoorbeeld met hechte, regionaal gerichte teams die de zorg op het juiste moment dicht bij de patiënt brengen. In alles wat we doen, gaan we voor een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven. Niet voor niets luidt ons motto Driven by care. We zijn uiterst gemotiveerd om de patiënt de beste zorg te leveren, stellen ons flexibel op, zetten in op blijven leren en gaan voor teamspirit in de directe samenwerking met collega’s en ketenpartners. Heb jij dezelfde instelling? Dan maken we graag kennis met jou.

Een mooi aanbod
Werken bij de grootste heeft zo zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden, een prima faciliteitenregeling, en werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen. Binnen Witte Kruis heb je je persoonlijke ontwikkeling zelf in handen: je kunt bijvoorbeeld neventaken verrichten en je zo meer specialiseren. We betalen je conform de cao Ambulancezorg (schaal 9) en houden bij de inschaling rekening met je opleiding en ervaring.

Zorgvuldig van start
Een gesprek met je leidinggevende en je toekomstige collega’s, een dienst meedraaien op de Meldkamer Ambulancezorg, een assessment, een aanstellingskeuring en een referentiecheck volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen. Onze sollicitatieprocedure is zorgvuldig. Zo gaan we samen goed van start. En dat geldt ook voor ons uitgebreide inwerktraject. Ben je nog niet in het bezit van het diploma verpleegkundig centralist? Dan volg je de opleiding op onze kosten.

Solliciteren of meer weten?
Wil jij als verpleegkundig centralist het verschil maken voor patiënten en collega’s? Solliciteer en stuur je cv en motivatie naar solliciteren@wittekruis.nl. Eerst meer weten? Bel Wilfred Minnaard, team coördinator MKA op telefoonnummer +31 (0) 6 12350382 of Yvonne den Ouden, hoofd MKA op telefoonnummer +31 (0) 6 46390074 We horen graag van je!

Bezoek onze meldkamer
Ben je opgeleid tot verpleegkundige en heb je interesse in deze uitdagende baan? Meld je dan aan voor een inspirerend bezoek aan onze meldkamer in Middelburg. Je kunt hiervoor contact opnemen met bovengenoemde contactpersonen.

Originele vacature:
https://kombijdeambulance.nl/vacatures/verpleegkundig-centralist/