Home Vacatures verpleegkundig centralist

verpleegkundig centralist [Haarlem]

100
0
Werken aan veilig leven, wonen en werken van een half miljoen mensen?

Het Meld- Informatie- en Coördinatiecentrum Kennemerland (MICK) is een samenwerkingsverband tussen Veiligheidsregio Kennemerland en Politie Kennemerland. De meldkamers van Ambulance, Brandweer, Politie zijn hier ondergebracht. Het MICK is op zoek naar een teamgerichte en enthousiaste

verpleegkundig centralist
locatie Haarlem

Jouw werkzaamheden

  • Je ontvangt als eerste de 112-spoedmeldingen van burgers en instanties.
  • Van de binnenkomende hulpvragen achterhaal je wat de exacte situatie is, beoordeel je de urgentie en registreert de melding in de meldkamersystemen.
  • Je bepaalt de prioriteit als er meerdere hulpvragen tegelijk binnenkomen, alarmeert hulpverleners en bepaalt de inzet van hulpverleningsvoertuigen.
  • Je adviseert, informeert en instrueert hulpvragers.
  • Je hebt de coördinatie en bewaking van paraatheid in het verzorgingsgebied (met daarin een flink aantal veiligheidsgevoelige objecten/locaties), bij operationele acties en calamiteiten.

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor ontwikkeling op een afdeling met gedreven medewerkers. De organisatie is volop in ontwikkeling. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.691,- (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast maak je aanspraak op een toeslag voor onregelmatige uren.

Wij vragen
Voor de functie van verpleegkundig centralist verwachten wij minimaal een afgeronde opleiding tot verpleegkundige niveau 4/5 (BIG geregistreerd). Daarbij heb je ervaring met spoedeisende medische hulpverlening (ambulancezorg, afdeling spoedeisende hulp of intensive care). Het diploma  verpleegkundig centralist van de Ambulance Academie (AMBAC) is een pré – of je bent bereid tot het behalen van deze wettelijk verplicht gestelde opleiding. Bij voorkeur ben je ProQ&A opgeleid. Je bent in bezit van rijbewijs B. Kennis van de regio (geografische kennis en sociale kaart) is een pré.

Het verrichten van onregelmatige diensten zijn geen probleem voor je. Je kunt omgaan met geautomatiseerde systemen. Je luistervaardigheden en het vermogen om een boodschap over te brengen, in woord en geschrift, zijn uitstekend. Je bent klant- en servicegericht en bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je bezit goede organisatorische en planmatige kwaliteiten. Daarnaast zijn aanpassingsvermogen en stressbestendigheid een vereiste.

Onze organisatie
Bij het MICK komen alle 112 meldingen binnen. De meldkamer achterhaalt de hulpvraag, beoordeelt de urgentie, registreert dit, bepaalt de inzet van personeel en middelen en verstrekt informatie aan de hulpverleners op straat. Kijk voor meer informatie op onze website www.vrk.nl.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Reageer dan voor 23 februari aanstaande.

Een (veiligheid)screening en assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Voor meer informatie kijk je op www.vrk.nl of neem je contact op met mevrouw De Winter, teammanager MICK (telefoonnummer 06-18404760).

verpleegkundig centralist [Haarlem]
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here