Home Vacatures Verpleegkundig Centralist

Verpleegkundig Centralist [Arnhem]

224
0

Verpleegkundig Centralist Meldmaker Ambulancezorg
36
uur (100%) per week

Ben jij een ervaren verpleegkundige die houdt van hectiek en acute zorg? Weet je ons te verbazen met jouw klinisch redenatievermogen? En ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je voor ons doen?

Als verpleegkundig centralist van de Meldkamer Ambulancezorg leer je tijdens een intensief inwerktraject te schakelen en te prioriteren in binnenkomende meldingen. Waar je het ene moment nog een melding aanneemt van een zieke patiënt met buikklachten, ben je het volgende moment bezig met de triage van een neurotrauma en het geven van levensreddende meldersinstructies. Als verpleegkundige meldkamercentralist heb je geen voorbereidingstijd op de melding die komen gaat. Je wordt direct deelgenoot gemaakt in de zorgvraag en tijdens de melding draag jij de verantwoordelijkheid voor het inzetten van de juiste zorg. Kennis van pathologie, fysiologie en anatomie helpen jou zelfstandig keuzes te maken in het triageproces en het vervolgtraject. Jij bent de toegang tot de Ambulancezorg. Met jouw werkervaring en communicatieve vaardigheden vind je het prettig om verantwoordelijkheid te dragen en autonoom te werken.

We vragen de volgende competenties en opleidingsniveau:

 • Diploma MBO verpleegkunde niveau 4, bij voorkeur met specialisatie Acute zorg;
 • Kandidaten met relevante werkervaring (Ambulancezorg, BBIC, SEH) hebben een pré;
 • In het bezit van AvA diploma voor verpleegkundig centralist of bereid deze opleiding te volgen (CZO geaccrediteerd);
 • Affiniteit met geautomatiseerde systemen / typevaardigheid;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Competenties: stressbestendigheid, flexibiliteit, collegialiteit, creativiteit en inlevingsvermogen.

Wat heeft Veiligheids- en gezondheidsregio Gelderland-Midden te bieden?

 • Een professionele en uitdagende organisatie met focus op kwaliteit d.m.v. opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor vakbekwame professionals;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao ambulancezorg: salaris minimaal € 2.245 (aanloopschaal 8) en maximaal € 3.691,- (functionele schaal 9) bruto per maand bij een 36-urige werkweek exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • Een aanstelling voor zes maanden met uitzicht op een vast dienstverband afhankelijk van goed functioneren, formatie en budgettaire ruimte en overige organisatie ontwikkelingen;
 • Een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een stagedag op de meldkamer en een assessment (via bureau opleidingen) maken onderdeel uit van de selectieprocedure. De werkplek is op het politiebureau aan de Beekstraat in Arnhem. In verband met de veiligheidseisen die de politie stelt, is het noodzakelijk dat iedereen die daar werkzaam is een antecedentenonderzoek ondergaat. Alleen bij een positieve uitslag kan worden overgegaan tot aanstelling.

Meer informatie en belangstelling:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Piet Hein ten Hacken, bureauhoofd Ambulancezorg Gelderland-Midden, te bereiken via telefoonnummer: 0800 8446 000.

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière en wil je op hoog niveau verpleegkundige zorg verlenen? Solliciteer dan vóór 16 juli 2018 via www.vggm.nl/vacatures.

Meer informatie over Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden is te vinden op www.vggm.nl/werkenbijvggm

 

Verpleegkundig Centralist [Arnhem]
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here