Home Algemeen Algemeen Vernieuwing communicatienetwerk C2000

Vernieuwing communicatienetwerk C2000

2586
0

Dat apparatuur niet levenslang meegaat weten we allemaal, kijk maar naar onze mobiele telefoon, deze is na twee jaar alweer “gedateerd”. Zo gaat het ook met C2000, het netwerk dat we dagelijks gebruiken en waaraan we regelmatig op ambulanceblog aandacht besteden.

De vernieuwing van C2000 is achter de schermen al in volle gang. Het nieuwe systeem zal rond 2017 in gebruik worden genomen, door ervoor te kiezen om het nieuwe systeem naast het oude systeem te bouwen veranderd er nu voor de gebruikers nog even niets en ondervinden wij er geen hinder van. Als het in 2017 in gebruik zal worden genomen is C2000 volledig vernieuwd.

Zaken die veranderen:

  • Dubbel uitgevoerd centraal rekencentrum
  • Versleuteling P2000 + terugmelding
  • Buitenhuis dekking wordt verbeterd
  • Mogelijkheid tot aanzetten (tijdelijke) extra capaciteit
  • Geen vaste “werkplekken” meer voor centralisten, Free seating, landelijke flexplekken

Zie voor meer informatie de onderstaande film.

bron: portogewoon.nl

Vorig artikelGebruik sociale media en je werk als ambulanceprofessional
Volgend artikelWanneer is de werkgever oké?
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.