Home Algemeen Algemeen Veiligheidsbeleid RAV Brabant Midden-West-Noord

Veiligheidsbeleid RAV Brabant Midden-West-Noord

989
0

RAV Brabant Midden-West-Noord heeft op het Symposium “Patientsafety, Who Cares?” een nieuwe informatiefilm getoond die laat zien hoe de RAV omgaat met haar veiligheidsbeleid.

Doel: optimale zorgverlening en patiëntveiligheid. De RAV doet dit door risico’s op individueel en organisatieniveau zichtbaar te maken, een open en veilige cultuur te creëren en de medewerkers te ondersteunen met collegiale intervisie. Hiervoor leiden we een aantal collega’s op tot Zorgevaluatiebegeleider.

Meer informatie en de teksten van de sprekers vind je hier

Vorig artikelJaarverslag 2014 RAV Brabant Midden-West-Noord
Volgend artikelAmbulancezorg 2.0 deel 2
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.