Home Algemeen Algemeen Vakantieperiode: wordt jij één van onze gast redacteuren?

Vakantieperiode: wordt jij één van onze gast redacteuren?

841
0

Vanaf de start van ons portal plaatsen we elke dag een nieuw item,  in de komende “vakantie” periode moeten het doen met een kleiner redactieteam.

We zijn daarom op zoek naar “gast” redacteuren die items op ons portal willen plaatsen, uiteraard ben je als “gast” redacteur helemaal vrij om het onderwerp van je bijdrage te kiezen. Het kan heel divers zijn, echter moet het wel in relatie staan met “ambulancezorg” en moet jezelf actief werkzaam zijn binnen de Nederlandse “ambulancezorg”.

Heb je iets wat je wilt delen met je collega’s wil je onderzoeksresultaten delen of nieuwe producten delen, dan kan dit uitstekend in een item op ons portal.

Aanmelden als gastredacteur kan via ons contact formulier.

Uiteraard kun je altijd een TIP aan ons doorgeven via het TIP formulier.

 

Vorig artikelThemamiddag: Crisiscommunicatie, 3 juli 2014
Volgend artikelBoekentip: Wetteksten Rampenbestrijding en Externe veiligheid 2012
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.