Home Algemeen Algemeen TV Tip: Op de ambulance met…

TV Tip: Op de ambulance met…

1688
0

In het najaar van 2014 heeft TLC een aantal afleveringen uitgezonden van de serie: “Op de ambulance met”, in deze serie ervaren vier bekende Nederlanders hoe belangrijk het werk van het ambulancepersoneel is.

De serie geeft een goed beeld van het werk zoals wij dagelijks als ambulancehulpverleners doen, vooral de manier van filmen en het commentaar en de al dan niet ingetogen houding van de bekende Nederlanders. Een visitekaartje voor de Nederlandse ambulancezorg en een uniek kijkje in “onze” wereld!

Meer informatie over het programma kun hier je vinden op de site van TLC.

bron: TLC.nl

Vorig artikelPlannen LMO voorlopig vastgesteld door regiegroep
Volgend artikelRAV Brabant Midden-West-Noord neemt deel aan Navigator
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.