Home Video TV series TV Tip: HEMS London – Medic One

TV Tip: HEMS London – Medic One

826
0

Londense Air Ambulance werd in 1989 opgericht naar aanleiding van het rapport van de Royal College of Surgeons , die gedocumenteerde gevallen van patiënten sterven onnodig vanwege de vertraging in het ontvangen van een snelle en afdoende medische zorg . Het doel was als eerste in het Verenigd Koninkrijk om een senior arts naast een paramedicus te allen tijde beschikbaar te hebben, sinds de invoering van een systeem dat het sterftecijfer in ernstige trauma’s met 30-40 % vermindert.

Een Londense Air Ambulance team kan binnen enkele minuten aan de zijde van de patiënt staan , het verstrekken van geavanceerde levensreddende medische ingrepen , zoals een open hart operatie , bloedtransfusie , en anesthesie , langs de weg . De HEMS werkt 24/7 , het dienen van de 10 miljoen mensen die er wonen , werken en reizen.

Onder de inzetten zijn ernstige ongevallen, vallen van hoogte , steek- en schietpartijen , industriële ongevallen en incidenten op het spoorwegnet . Een trauma zijn de meest voorkomende doodsoorzaak voor mensen onder de 45 jaar.

Hieronder de 5 afleveringen van HEMS Londen – Medic One

 

Vorig artikelGHOR Midden- en West-Brabant test uitval elektriciteit
Volgend artikelDefibrillator-/pacemaker module SLIM voor corpuls3