Home Video TV series TV Tip: Een baan bij Falck

TV Tip: Een baan bij Falck

2411
0

Op de Deense televisie is de reportage “Een baan bij Falck” uitgezonden, de reportage laat de verschillende medewerkers bij Falck zien. Falck levert een tal van diensten in Denemarken; brandweer, ambulance, wegbeheerder, wegenwacht, dierenambulance enz.

Het eerste seizoen van deze serie laat je kennis maken met de verschillende diensten, het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen, seizoen twee worden binnenkort uitgezonden, deze is reeds in het najaar van 2013 opgenomen.

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8

Aflevering9

Vorig artikelZelfsturende teams binnen de ambulancezorg?
Volgend artikelInnovatieve ambulance brancard, out-of-the-box ontwerp
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.