Home Algemeen Algemeen TV-makers zoeken medewerking voor programma over PTSS bij hulpverleners

TV-makers zoeken medewerking voor programma over PTSS bij hulpverleners

1706
0

Via een TIP zijn we gevraagd hebben we gelezen dat publieke omroep voor een TV-programma op zoek naar hulpverleners die in hun werk te maken hebben gehad met agressie en geweld met als gevolg klachten op het gebied van PTSS.

Voor de publieke omroep maken de programmamakers zes afleveringen waarin zij hulpverleners – politie, ambulancepersoneel, brandweer en personeel in de zorg – hun eigen verhaal laten vertellen met de focus op de psychologische en emotionele gevolgen.

De intentie van de programmamakers is om aandacht te vragen voor de impact die agressie op hulpverleners kan hebben. Eerder maakten zij al de productie “Oorlog in mijn Hoofd”, waarin getraumatiseerde militairen hun verhaal deden.

Heb je interesse om aan dit programma mee te werken? Of ben je nieuwsgierig en heb je een vraag?

Reageren per mail: simon.vandekruijs@tuvalu.nl

Vorig artikelCentralisten MKA in landelijke campagne
Volgend artikelIFV eigenaar van LCMS (Landelijk Crisismanagement Systeem)
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.