Home Algemeen Trots op nieuwe ambulancepost Oss

Trots op nieuwe ambulancepost Oss

1050
0

In verband met de verhuizing van ziekenhuis Bernhoven van Oss naar Uden breidde de RAV het aantal ambulances op de standplaats in Oss uit. Door deze uitbreiding (van twee naar drie ambulances) werd de oude locatie aan de Raadhuishof te klein.

Met de nieuwe, grotere post aan de Aengelbertlaan verbetert de RAV de bereikbaarheid van de gemeente Oss én van de omliggende gemeenten.

Modern gebouw

De bouw en inrichting van de ambulancepost zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. De post beschikt over een multifunctionele ruimte die onder meer geschikt is voor ambulancetrainingen. Er werken 24 medewerkers in drie diensten.

Virtuele rondleiding

Ambulanceposten zijn in principe niet openbaar toegankelijk. Om toch een idee te krijgen van de inrichting ontwikkelde de RAV een virtuele rondleiding door de nieuwste ambulancepost in Oss. Deze is te bekijken op: www.ravbrabantmwn.nl/ravtour/virtualtour.html.

Vorig artikelGHOR, wat is jou kennis over de GHOR, maak de oefentoets…
Volgend artikelHet eerste kinderboek ambulancezorg
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.