Home Vacatures Trainee teammanager

Trainee teammanager [Roosendaal]

188
0

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant-Midden-West-Noord levert dagelijks hoogwaardige acute en niet-acute ambulancezorg voor 43 gemeenten in haar verzorgingsgebied. Met 2 meldkamers, circa 600 medewerkers en meer dan 110.000 ambulanceritten per jaar behoort onze RAV tot de grootste van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een
Trainee teammanager
regio Midden-West
voor 36 uur per week
tijdens het traineeship standplaats Roosendaal

Het takenpakket:

Als trainee teammanager binnen de ambulancezorg geef je leiding aan het ambulanceteam van de post Roosendaal bestaande uit circa 40 medewerkers. Je zorgt ervoor dat je medewerkers goed kunnen functioneren. Dit doe je door richting te geven, te coachen en te motiveren. Samen met jouw medewerkers bereik je de gestelde doelen. Samen met je collega-teammanagers zorg je voor de kwaliteit van de te leveren ambulancezorg. Dit op basis van wettelijke eisen, afspraken met de zorgverzekeraars en onze beleidsdoelstellingen. Je zorgt voor goede informatiestromen binnen het team, van het team naar de rest van de organisatie en omgekeerd. Als je kansen ter verbetering ziet, doe je onderbouwde voorstellen aan het management van de RAV. Je geeft sturing aan veranderingsprocessen en bewaakt en borgt de resultaten. Ook draai je piketdienst voor o.a. de alarmering en opschaling van jouw team, de ziekteachterwacht regiobreed en neem je deel aan de interne crisisorganisatie als de organisatie opschaalt.

We vragen:

  • Een relevante opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld HBO-V.
  • Een aanvullende managementopleiding of de bereidheid deze te gaan volgen, bijvoorbeeld HBO Bachelor opleiding Management in de zorg.
  • Ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in de ambulancezorg is een pré.
  • Goede communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent het team te motiveren en activeren.
  • Je bent proactief, gericht op veranderingen en je bent een resultaatgerichte teamplayer, een initiatiefnemer die verantwoordelijkheid neemt voor het behalen van de gestelde doelen.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt een geldig rijbewijs B.

Wij bieden:

  • een salaris van minimaal € 2.695,- en maximaal € 4.103,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding (aanloopschaal 10 sector-cao Ambulancezorg bij een fulltime dienstverband (36 uur per week));
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten, een tegemoetkoming reiskosten woon/werkverkeer en een werkgeversbijdrage bedrijfsfitness.

Enthousiast geworden over deze afwisselende en uitdagende baan?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae voor 27 mei 2018. Reageren kan via de knop ‘Solliciteren’.

Meer informatie?

Neem dan contact op met de heer C. van den Brandt via 085-0442401.
Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met mevrouw R. Vissers, HR-assistent via 06-22321896.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 4 juni 2018 op onze locatie te Ulvenhout. Een elevator pitch en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Trainee teammanager [Roosendaal]
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here