Home Algemeen Algemeen Tip: Online lezingen van het London Cardiac Arrest Symposium

Tip: Online lezingen van het London Cardiac Arrest Symposium

326
0

In Londen vindt geregeld het ‘London Cardiac Arrest Symposium’ plaats. In de loop van de jaren is dit symposium uitgegroeid tot een volwaardig internationaal congres met sprekers vanuit de hele wereld. Tijdens dit symposium zijn er verschillende interessante lezingen over reanimatie, die vaak over de prehospitale fase gaan en ook relevant zijn voor de Nederlandse ambulancezorg. Een greep uit het aanbod: de geschiedenis van reanimatie, mechanische thoraxcompressie, toekomst van reanimatie door ambulancezorg, de patiënt met ROSC, persisterend VF en realistische scenario training. Alle lezingen zijn gratis en vrij toegankelijk te bekijken op de website van het symposium.

Bekijk de lezingen van het ‘London Cardiac Arrest Symposium’ van:
2015
2014
2013
2012
2011

De verwachting is dat er in 2017 weer een symposium gehouden zal worden. Als je op de hoogte gehouden wil worden, laat dan je email adres achter op de website, dan krijg je een email als er ontwikkelingen zijn.

Namens www.urgentiegeneeskunde.com van harte aanbevolen!

Vorig artikelNiveau verschil, hoe zit het nu en wat doe ik eraan?
Volgend artikelTijdelijke wet ambulancezorg verlengd
Urgentiegeneeskunde.com
Urgentiegeneeskunde.com is een online resource voor anesthesiologen geïnteresseerd in de urgentiegeneeskunde en wordt verzorgd door de Sectie Urgentiegeneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). Voor meer informatie over deze sectie verwijzen we graag naar de website van de NVA (www.anesthesiologie.nl). Urgentiegeneeskunde.com is een middel voor ´life-long learning en helpt anesthesiologen (i.o.) up-to-date te blijven op dit dynamische deelgebied van de anesthesiologie. Wij delen onze expertise graag met ketenpartners, veel onderwerpen zijn ook nuttig voor andere geïnteresseerden in de acute keten, zoals medewerkers in de ambulancezorg, SEH en IC. Het doel van Urgentiegeneeskunde.com en de bijbehorende social media is om zowel relevante naslagwerken en het laatste nieuws weer te geven op het gebied van urgentie-anesthesiologie. Urgentiegeneeskunde.com maakt gebruik van social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook om volgers op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op de website.