Home Vacatures Teammanager [‘s-Hertogenbosch)

Teammanager [‘s-Hertogenbosch)

287
0

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant-Midden-West-Noord levert dagelijks hoogwaardige acute en niet-acute ambulancezorg voor 43 gemeenten in haar verzorgingsgebied. Met 2 meldkamers, circa 600 medewerkers en meer dan 110.000 ambulanceritten per jaar behoort onze RAV tot de grootste van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een

Teammanager

  • 36 uur per week, standplaats ‘s-Hertogenbosch

Het takenpakket:

Als teammanager binnen de ambulancezorg geef je leiding aan het ambulanceteam van de posten in ’s-Hertogenbosch en Boxtel bestaande uit circa 60 medewerkers. Je zorgt ervoor dat je medewerkers goed kunnen functioneren. Dit doe je door richting te geven, te coachen en te motiveren. Samen met jouw medewerkers bereik je de gestelde doelen. Samen met je collega-teammanagers zorg je voor de kwaliteit van de te leveren ambulancezorg. Dit op basis van  wettelijke eisen, afspraken met de zorgverzekeraars en onze beleidsdoelstellingen. Je zorgt voor goede informatiestromen binnen het team, van het team naar de rest van de organisatie en omgekeerd. Als je kansen ter verbetering ziet, doe je onderbouwde voorstellen aan het management van de RAV. Je geeft sturing aan veranderingsprocessen en bewaakt en borgt de resultaten. Ook draai je piketdienst voor o.a. de alarmering en opschaling van jouw team, de ziekteachterwacht regiobreed en neem je deel aan de interne crisisorganisatie als de organisatie opschaalt.

We vragen:

  • Een relevante opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld HBO-V met een aanvullende managementopleiding.
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de ambulancezorg.
  • Enkele jaren ervaring als leidinggevende.
  • Goede communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent het team te motiveren en activeren.
  • Je bent proactief, gericht op veranderingen en je bent een resultaatgerichte teamplayer, een initiatiefnemer die verantwoordelijkheid neemt voor het behalen van de gestelde doelen.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt een geldig rijbewijs B.

Wij bieden:

  • een salaris van minimaal € 3.240,- en maximaal € 4.727,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding (schaal 11 sector-cao Ambulancezorg bij een fulltime dienstverband (36 uur per week));
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten, een tegemoetkoming reiskosten woon/werkverkeer en een werkgeversbijdrage bedrijfsfitness.

Enthousiast geworden over deze afwisselende en uitdagende baan?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae voor 31 januari  2018. Reageren kan via de knop ‘Solliciteren‘.

Meer informatie?
Neem dan contact op met de heer H. Schlepers via de HR Servicedesk (0800-3666666, optie 2).

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Roos Vissers, HR-medewerker via de HR Servicedesk (0800-3666666, optie 2).

De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 16 februari 2018 op onze locatie te Den Bosch. Een elevator pitch en een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

SOLLICITEER

 

Teammanager [‘s-Hertogenbosch)
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here