Home Algemeen Algemeen Taart voor ambulancepersoneel Zwijndrecht

Taart voor ambulancepersoneel Zwijndrecht

711
0

Waardering is altijd mooi om te krijgen en taart ook, vinden ze op het hoofdkantoor van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid aan de Bootjessteeg. De Zwijndrechtse afdeling van de politieke partij SP bracht op 4 juni een joekel van een taart naar de ambulancepost in deze gemeente, als blijk van dank voor de service aan de samenleving.

In campagnetijd krijgt de Ambulancedienst wel eens vaker cadeaus, maar dat is het nu niet. “Wij doen het júist nu, om de bevolking te laten zien dat het werk van de ambulancedienst continu van belang is”, vertelt SP-fractievoorzitter Ria Reijerse. “Mensen in hulpverlenende beroepen verdienen iets extra’s. Je leest net iets te vaak in de krant dat de ambulancesector onder druk staat en ook net iets te vaak dat hulpverleners worden lastiggevallen bij het uitoefenen van hun taak. Wij komen een hart onder de riem steken. Bij de brandweer hebben we dat ook al gedaan en naar de politie gaan we nog.”

De ambulancemensen van de rijdienst en de medewerkers van de stafafdelingen hebben het geschenk uiteraard in dank aanvaard. Ze zijn er samen met de SP-delegatie meteen eens goed voor gaan zitten.

bron: https://zwijndrecht.dekombinatie.nl/nieuws/algemeen/444899/taart-voor-ambulancepersoneel-

Vorig artikelAmbulancezorg Groningen: Opleiding tot ambulanceverpleegkundige met brede instroom
Volgend artikel‘Het moet niet uitmaken of een Duitse of Nederlandse ambulance uitrukt’
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.