Home Algemeen Nieuwe voertuigen Sprinter Tauris SC het concept voor de zorg/hulp ambulance

Sprinter Tauris SC het concept voor de zorg/hulp ambulance

1695
0

Op de website van de Duitse ambulancebouwer Ambulanz mobile vinden we de Tauris SC.

De opbouw van de ambulance van het type Tauris SC laat zich prima lenen voor het werk als hulp/zorg ambulance.

In de nieuwe Tauris SC ambulance gaat comfort samen met het optimaal gebruik van de ruimte. De afgeronde hoeken en randen en de talrijke opbergmogelijkheden bieden een ruim en overzichtelijk patiëntcompartiment aan.

Voor het patiëntcompartiment zijn verschillende indelingen mogelijk, ook is de stoel van de begeleider / verpleegkundige naar wens  in te stellen.

Het patiëntcompartiment bestaat uit grote, vacuüm gevormd ABS kunststof onderdelen zonder  naden of openingen. Dit vergemakkelijkt het reinigen en desinfecteren na de dienst.

De combinatie van de Tauris SC en de Mercedes-Benz Sprinter lijkt de ideale combinatie voor het laagcomplex liggend vervoer.

Fahrzeuge.modelle.tauris_sc_03gk-is-208  Fahrzeuge.modelle.tauris_sc_04gk-is-209Fahrzeuge.details.ambutronik_schalterleistegk-is-186  Fahrzeuge.details.ambutronik_mittelkonsolegk-is-186

 

Vorig artikelFerno iN ∫ X, revolutionaire ambulance brancard
Volgend artikelUitwijktest MNN en MON gelukt
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.