Home Algemeen Algemeen Smart ambulance gepresenteerd in Dubai

Smart ambulance gepresenteerd in Dubai

2133
0

De ambulance van de toekomst is afgelopen maand gepresenteerd op de “Arab Health 2016” beurs. De ambulance is ontwikkeld door de middels de samenwerking tussen Byron Group, toonaangevende Australische ambulance fabrikant en Ferno, de wereldwijde marktleider in spoedeisende zorg oplossingen.

Door de samenwerking van Ferno en Byron Group zijn beide bedrijven in staat technologieën te combineren en met deze ambulance een wereldprimeur te creëren.  Het moet voor ons veiliger worden om patiënten te behandelen tijdens het transport,  met als doel de patiëntenzorg te verbeteren en het verstrekken van operationele efficiency en besparingen te creëren.

Leigh O’Brien, Chief Commercial Officer Byron Group, zei ondanks: “Ferno Integrated Patient Transport System (IPTS ™) en Acetech intelligence voertuigsystemen zullen ambulance voertuigen transformeren en ervoor zorgen dat Australië een van de wereldleiders blijft in de productie ambulances.”

“Deze revolutionaire oplossingen zal de communicatie en data over de patiënt en de positie van de ambulance om te worden gedeeld met de SEH’s van de ziekenhuizen in real time, als nooit tevoren.”

“Voor patiënten, waarbij seconden tellen. Is informatie is cruciaal, deze technologie zal waardevolle minuten in informatiestroom naar ziekenhuizen over wat er gebeurt in de ambulance”op te slaan.

“Naast de innovatieve technologie, ons design en engineering samenwerking met Ferno betekent dat onze klanten toegang tot een zeer flexibel en modulair ambulance hebben, waarmee we voldoen aan veel verschillende operationele omgevingen. Dat is waarom we het als de introductie van de Smart Ambulance zien”, zei hij.

Arab-Health-2016-Byron-Group-7 iNTraxx-copy

Scott West, directeur van Ferno Australië, zei dat Ferno’s IPTS het resultaat is van meer dan vijf jaar van onderzoek en ontwikkeling waarbij wereldwijd overleg met artsen, first responders en ambulancediensten is geweest.

Arab-Health-2016-Pic-3 Arab-Health-2016-Pic-5

“Het biedt toegenomen wereldwijde veiligheidsnormen, verbeteringen in aan boord van het voertuig intelligentie en verbeteringen voor de ambulancemedewerkers.

“Zowel Ferno en Byron Group zijn leiders in de medische hulpdiensten markt. Door het combineren van onze inspanningen, zijn we bevestiging van onze passie voor innovatie en die nieuwe standaarden, “zei hij.
Ferno Australië, die ambulance en noodvoorzieningen heeft geleverd in Australië meer dan 40 jaar, zal het DHS product divisie Byron Groep in 2016 te verwerven in het kader van de samenwerking met Byron.

“Het is een spannende ontwikkeling voor Emergency Transport Technology (ETT) divisie Byron Group op te nemen en de gevolgen van innovatief systeem Ferno’s versterken door engineering van het in onze ambulance design. ‘The Smart Ambulance’ is een grote idee met de potentie om te transformeren bij onder andere ambulancediensten. ”

bron: byrongroup.com.au

Vorig artikelHet verlammende “not invented here syndrome”. Over locatiebepaling en triage in de meldkamer 112
Volgend artikelAls reanimeren niet lukt… (deel2 voorbeeldcasus)
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.