Home Algemeen Algemeen Sky, de tool voor ons? Nieuws, rooster en vakbekwaamheid

Sky, de tool voor ons? Nieuws, rooster en vakbekwaamheid

2655
0

Sky de vervanger voor het alom bekende ambuweb systeem zoals door veel diensten in gebruik is. Niet alle diensten zijn al bezig met het vervangen van de huidige omgeving, maar UMCG Ambulancezorg en RAV Fryslân gaan over op Sky.

Sky kenmerkt zicht door het het makkelijk toepassen van verschillende modules, maar Sky kenmerkt zich ook dat het overal toegankelijk is, computer, tablet en mobiele telefoon, Sky draait overal op. Op elk apparaat een eigen look met daarin een overzichtelijke menustructuur.

Als je eenmaal hebt ingelogd dan heb je toegang tot alle applicaties die voor jou van toepassing zijn, applicaties die voor de individuele medewerker ingesteld kunnen worden, op die manier stelt UMCG Ambulancezorg en RAV Fryslân hun medewerkers in staat om altijd de informatie voor handen te hebben die ze willen.

Maar Sky is meer…. Sky kan gebruikt worden om nieuws te lezen, nieuws te posten en worden belangrijke tweets op het eerste scherm zichtbaar gemaakt. Je kunt direct bij, protocollen, documenten, opleidingsdossier, dienstrooster en facilitaire zaken met betrekking tot voertuigen en ICT, ook een eigen zoekmachine binnen Sky is beschikbaar, om snel te zoeken naar de juiste informatie.

Via een digitale koffietafel en whiteboard kan gecommuniceerd worden met je collega’s, een ambulancedienst is immers een dynamische organisatie en op deze manier ben je toch direct op de hoogte wat er speelt binnen je post / team.

Met Sky is het de bedoeling binnen UMCG Ambulancezorg en RAV Fryslân dat de medewerkers zelf zorgen voor het delen van informatie binnen hun eigen post / team, daarnaast zijn er redacteuren aangesteld. Met simpele vinkjes kun je aangegeven voor welke doelgroep het nieuws of de informatie is bedoelt.

Met de komst van Sky is het mogelijk om met je smartphone de checklisten van je auto en materialen door te nemen, een prima hulp om ervoor te zorgen of je alles hebt gechekct, na het checken worden eventuele opmerkingen automatisch verzonden naar facilitair of wagenparkbeheerder.

Inmiddels hangen er digitale borden op de locaties waarbij informatie over apparatuur die voor reparatie onderweg is, welke wagens er zijn gecheckt en op welke wagen je ingedeeld bent.

Binnen UMCG Ambulancezorg en RAV Fryslân worden de volgende modules gebruikt in Sky:

  • Nic; nieuws, informatie en communicatie
  • Doc; documentenbeheer
  • Bob; facilitair management
  • Eva; opleidingsdossier en vakbekwaamheidsdossier
  • Roos; dienstroosters
  • Pim; prestatie-indicatoren voor medewerkers

Hieronder een informatiefilm over Sky

dashboard-nic-resized

screenshot-bob-resized

screenshot-eva-resized

meer informatie op skysuite.nl

 

Vorig artikelTussentijdse effectmeting imago & campagne ambulancezorg
Volgend artikelUSAR.NL ook binnen Nederland beschikbaar
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.