Home Algemeen Algemeen Sigma en ambuteams dit jaar al drie keer ingezet

Sigma en ambuteams dit jaar al drie keer ingezet

1481
0

Waar in heel 2013 twee keer een SIGMA team in combinatie met een AMBU team is ingezet staat de teller dit jaar ook al op twee gezamenlijke inzetten.

Beide inzetten vonden plaats in de veiligheidsregio Rotterdam-Rijmond, de eerste inzet was op 10 maart 2014 voor een aanrijding waarbij drie trams betrokken waren, deze inzet is opgeschaald naar GRIP2.

De tweede inzet in de veiligheidsregio Rotterdam-Rijmond was op 15 april 2014 en betrof een grote brand in een woonzorgflat, deze inzet is opgeschaald naar een GRIP1.

De derde inzet waar alleen het SIGMA team bij betrokken was dit betrof een gaslek met ontruiming, deze vond plaats in de veiligheidsregio Gelderland-Midden en is opgeschaald naar een GRIP2.

Bekijk hieronder een informatie film over de SIGMA

Vorig artikelRAV-en op zoek naar nieuw digitaal ritformulier
Volgend artikelAmbulancepost Heerde uitgebrand
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.