Home Algemeen Algemeen Samenwerking Ambulanceblog.nl en Urgentiegeneeskunde.com

Samenwerking Ambulanceblog.nl en Urgentiegeneeskunde.com

597
0

We zijn blij jullie te kunnen melden dat Ambulanceblog een samenwerking is aangegaan met Urgentiegeneeskunde.com. Deze website is een online platform voor medisch-inhoudelijke informatie binnen de urgentie-anesthesiologie en wordt onderhouden door de Sectie Urgentiegeneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). Vanuit dit platform zullen we met regelmaat items plaatsen op Ambulanceblog die betrekking hebben op onderwerpen binnen de urgentie-anesthesiologie die ook relevant zijn voor de ambulancezorg, zoals luchtwegmanagement, vitale functies, pijnbestrijding, sedatie, het Mobiel Medisch Team (MMT) en reanimatie.

Urgentiegeneeskunde.com is een online platform en een middel voor ´life-long learning´. We helpen anesthesiologen up-to-date te blijven op dit dynamische deelgebied van de anesthesiologie. Het is ook zeer behulpzaam voor artsen die bezig zijn met de specialisatie tot anesthesioloog. Veel onderwerpen zijn ook interessant voor aanverwante specialismen en beroepsgroepen zoals anesthesiemedewerkers, Intensive Care, Spoedeisende Hulp en ambulancezorg. Het doel van deze website en de bijbehorende social media is om zowel relevante naslagwerken en het laatste nieuws weer te geven op het gebied van urgentiegeneeskunde.

Onderwerpen die op de website aan bod komen zijn onder andere: acute operaties, trauma opvang, luchtwegmanagement, acute sedatie, reanimatie en crew resource management (CRM). We plaatsen regelmatig nieuws items, tip en artikel van de week, congres en cursus tips en reviews en verwijzen naar interessante online bronnen zoals blogs, podcasts en online lezingen. We hebben een uitgebreide pagina’s over interessante boeken, congressen, cursussen en buitenland stages.

Je kan updates van Urgentiegeneeskunde.com volgen via social media zoals Twitter via @urgentiegnk, LinkedIn en Facebook. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

Voor meer informatie over de Sectie Urgentiegeneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA) verwijzen we graag naar de website van de NVA: www.anesthesiologie.nl.

We delen graag onze expertise vanuit de anesthesiologie met de ambulancezorg en hopen nog vele interessante items en tips te verzorgen op Ambulanceblog!

Team Urgentiegeneeskunde.com

Vorig artikelResultaten onderzoek naar pijnregistratie in ambulancezorg
Volgend artikelNiveau verschil, hoe zit het nu en wat doe ik eraan?
Urgentiegeneeskunde.com
Urgentiegeneeskunde.com is een online resource voor anesthesiologen geïnteresseerd in de urgentiegeneeskunde en wordt verzorgd door de Sectie Urgentiegeneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). Voor meer informatie over deze sectie verwijzen we graag naar de website van de NVA (www.anesthesiologie.nl). Urgentiegeneeskunde.com is een middel voor ´life-long learning en helpt anesthesiologen (i.o.) up-to-date te blijven op dit dynamische deelgebied van de anesthesiologie. Wij delen onze expertise graag met ketenpartners, veel onderwerpen zijn ook nuttig voor andere geïnteresseerden in de acute keten, zoals medewerkers in de ambulancezorg, SEH en IC. Het doel van Urgentiegeneeskunde.com en de bijbehorende social media is om zowel relevante naslagwerken en het laatste nieuws weer te geven op het gebied van urgentie-anesthesiologie. Urgentiegeneeskunde.com maakt gebruik van social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook om volgers op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op de website.