Home Algemeen Algemeen S-CUT, een nieuwe tool voor snel ontkleden

S-CUT, een nieuwe tool voor snel ontkleden

2561
0

Vanuit onze redactie kwam een innovatieve vinding uit Zweden de redactievergadering binnen, een vinding waarvan wij vinden dat we dit even podium moeten even via dit portal.

Het is ons niet vreemd, snel even een broekspijp, mouw of ander kledingstuk snel openknippen, om een infuusnaald te zetten, onderzoek te doen of een bloeddruk te kunnen meten, meestal pakken we een grote schaar, maar nu kan het ook anders.

De S-CUT QE is een nieuwe tool die de traditionele schaar kan vervangen, met één vloeiende beweging snijd het door kleding, motorpakken enz enz.

De S-CUT QE heeft uitstekende snij- eigenschappen, is gemaakt van glasvezel versterkte kunststof. De S-CUT QE wordt gebruiksklaar geleverd met een draaiend snijdend mes. Voor de S-CUT QE is een holster beschikbaar, maar ik ook passend in een aantal bestaande holsters.

 

Vorig artikelAmbulancekleding nieuwe stijl, nieuwe regelgeving en plan van eisen
Volgend artikelBorging kwalificatiedossiers GHOR- en GGD-crisisrollen
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.