Home Algemeen Algemeen Rescue Vlissingen 2014

Rescue Vlissingen 2014

1609
0

Op 16 juli 2014 vindt de negende editie van Rescue Vlissingen plaats. Vele deelnemers, waaronder luchtmacht, landmacht, KNRM, brandweer en ambulances, uit binnen en buitenland, laten aan het publiek zien waartoe de moderne hulpverlening in staat is. Inmiddels is Rescue Vlissingen uitgegroeid tot het grootste en meeste diverse hulpverleningsevenement van de Benelux. In de editie van 2012 wisten meer dan 75.000 bezoekers de weg te vinden naar de boulevards van Vlissingen.

De boulevards en het badstrand van Vlissingen zijn de ideale locatie om vrijwel ieder type hulpverlening aan het publiek te presenteren. Een combinatie van static shows en spectaculaire demonstraties door o.a. vele ambulancediensten, GHOR, MMT & MUG teams uit België en Nederland zorgen voor een onvergetelijke dag.

Ook voor u als professional is het een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met uw collega’s.

Rescue Vlissingen nodigt u graag uit om deel te nemen aan dit evenement. Bijvoorbeeld door aan te sluiten bij de static show met een voertuig uit uw regio of het nemen van een stand op de boulevard.

Voor meer informatie en aanmelden: www.rescuevlissingen.nl (Ook zijn wij via Twitter en Facebook te volgen)

P1070750 P1070714

Vorig artikelEén meldkamer voor hulpdiensten Haaglanden en Hollands Midden
Volgend artikelTransport kinderen met traumahelikopter is veilig
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.