Home Video Reportages Reportage: Recruits, Paramedics, kijk mee in Australië

Reportage: Recruits, Paramedics, kijk mee in Australië

1571
0

Recruits: Paramedics is een Australische real-life tv-serie dat vanaf 6 oktober 2011 is uitgezonden. Het volgt de werkzaamheden levens van nieuwe (startende) paramedici in Australië , er wordt ingegaan op hun 8 weekse  theorie opleinding, maar ook de eerste inzetten op als paramedic. Er zijn 13 afleveringen uitgezonden.

Recruits, Paramedics volgt het verhaal van mensen die een ​​levenslange ambitie hebben om paramedic te worden. Het biedt een uniek inzicht in de wereld van paramedici, een kijk in het dagelijks leven van de nieuwe rekruten die paramedics willen om hun overweldigend motivatie om levens te redden in realiteit te brengen……

Deel 1

http://youtu.be/Vb3KtF5HMxg

Deel 2

http://youtu.be/oQaFBhR_pVQ

Deel 3

http://youtu.be/19q_z9plYD0

Deel 4

http://youtu.be/nGNiiXZUbaU

Deel 5

http://youtu.be/clTUENl5A_0

Binnenkort de andere afleveringen.

 

 

Vorig artikelDeur naar marktwerking ambulancezorg op een kier
Volgend artikelInstructie Corpuls defibrillator-/pacemakermodule SLIM
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.