Home Algemeen Algemeen Reportage: Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid

Reportage: Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid

2285
0

In de onderstaande reportage / bedrijfsfilm wordt de ambulancedienst van de regio Zuid-Holland Zuid toegelicht. Aan bod komen de ambulancepersoneel, maar ook de MKA. De meldkamer werkt met DIA, zodat je hier een beeld kunt krijgen wat DIA voor ons betekend.

De regio Zuid-Holland Zuid beslaat 17 gemeenten waarin 5 ambulanceposten zijn gesitueerd. De ambulancedienst beschikt sinds kort over een eigen trainingscentrum, waar diverse situaties realistisch kunnen worden nagebootst en geoefend en getraind.

Vorig artikelEasyFix; Vacuum Mattress, nieuw binnen de Nederlandse ambulancezorg
Volgend artikelXXL ambulance en het vervoer van zwaarlijvige patienten
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.