Home Algemeen Algemeen RAV Gooi en Vechtstreek: Nieuwe ambulancepost in gebruik genomen

RAV Gooi en Vechtstreek: Nieuwe ambulancepost in gebruik genomen

1074
0

De nieuwe ambulancepost aan de Soestdijkerstraatweg op het terrein van Tergooi in Hilversum is in gebruik genomen. Het pand doet ook meteen dienst als hoofdkantoor van de regionale ambulancevoorzieningen.

Het oude gebouw moest plaatsmaken voor nieuwbouw van het ziekenhuis.

De nieuwe ambulancepost is ontworpen door architectenbureau Wiegerinck en moest vooral passen binnen natuurlijke omgeving van de Monnikenberg.

Het pand is een stuk ruimer dan de vorige ambulancepost. Het gebouw heeft twee verdiepingen en daarmee genoeg plek voor de 45 medewerkers en acht ambulances..
De ambulancepost bevindt zich op de begane grond. Daar is ook een kleedruimte, een garage met een wasplaats voor de wagens en een ’woonkamer’ voor de ambulancemedewerkers, waar zij kunnen vertoeven tussen de uitrukken door.

Op de eerste verdieping is een kantoorgedeelte met vergaderruimte, een instructielokaal en werkplekken voor de directie en de staf en ondersteunende diensten.

Het nieuwe pand in Hilversum wordt op een later moment feestelijk geopend.

foto: RAV Gooi en Vechtstreek

Vorig artikelData-analyse toont veel onnodige inzetten aan
Volgend artikelNevenwerkzaamheden nog verder ingeperkt?
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.