Home Algemeen Algemeen RAV Brabant Midden-West-Noord: Up to date blijven, scholing registreren in portfolio

RAV Brabant Midden-West-Noord: Up to date blijven, scholing registreren in portfolio

1038
0

Als medewerker van onder andere de RAV Brabant Midden-West-Noord  krijg je dagelijks te maken met situaties die letterlijk van levensbelang zijn. Hoe je dan handelt, is grotendeels gebaseerd op jouw kennis en vaardigheden. Het is dus van essentieel belang dat deze up-to-date is én blijft. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk.

Met de onderstaande animatie laat RAV Brabant Midden-West-Noord zien hoe haar medewerkers door middel van de door de RAV gefaciliteerde portfolio de scholing kunnen registreren en op welke manieren de RAV medewerkers kan ondersteunen in scholing en scholingsbehoefte.

Vorig artikelKamerbrief met reactie op onderzoek naar onnodige ambulanceritten
Volgend artikelHerziening opleiding OvDG: een update
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.