Home Algemeen Algemeen QlickSmart Ampulhouder, kans op fouten verminderen…

QlickSmart Ampulhouder, kans op fouten verminderen…

1524
0

De QlickSmart Ampulhouder verbetert de veiligheid van de patiënt en het ambulance personeel. De QlickSmart Ampulhouder maakt het nog makkelijker om spuit en ampul bij elkaar te houden. Labels, tapes worden hierdoor overbodig, maar de QlickSmart Ampulhouder werkt ook veel sneller dan tape of het plakken van het ampullabel op de spuit.

Overigens kwam deze TIP bij ons binnen via het TIP formulier een collega wilde dit product ook graag landelijke aandacht geven.

 

Vorig artikelZorgVeiligPrijs 2013, winnaar UMCN St Radboud, CRM training
Volgend artikelOscar als Physician Assistant AmbulanceZorg Gelderland Zuid
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.