Home Algemeen Algemeen Protocol hygiëne ambulancezorg: Vuil los je samen op

Protocol hygiëne ambulancezorg: Vuil los je samen op

938
1

Hygiëne is zo´n onderwerp waar je niet vaak genoeg op kunt terugkomen. Ook binnen de ambulancezorg verdient dit aandacht. We hebben al eerder items gemaakt over hygiëne of protocollen en afspraken die je daarbij kunnen helpen. Daarnaast zijn er ook een aantal hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen. Hulpmiddelen zoals speciale reinigingsmiddelen of een ontsmettingssysteem.

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft hierover een filmpje gemaakt, een filmpje dat in onze visie zeker eens bekeken moet worden.

Vorig artikelHet einde van een druk & intensief dynamisch 2016 nadert…
Volgend artikelEindejaars naslag 2016, kennisquiz vuurwerk, brand en explosie-letsels
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.

1 REACTIE

  1. Mooi filmpje over het uitvoeren van het hygiëne protocol. De procedure lijkt overeen te komen met de procedure zoals deze ook gevolgd wordt bij het Witte Kruis. Ik zou graag de stroomschema,s die in de presentatie naar voren komen in zijn geheel zien . Kan dit op het forum gezet worden?

Reacties zijn gesloten.