Home Algemeen Algemeen Profile Genios, innovatief out-of-the-box ontwerp uit Finland

Profile Genios, innovatief out-of-the-box ontwerp uit Finland

2771
0

Profile Genios, ambulance van de Finse opbouwer Profile toegelicht, de nieuwe lijn die eerder dit jaar al in Fulda was te bewonderen.

De Profile Genios is een moderne, nieuwe generatie ambulance, vervaardigd op Mercedes-Benz Sprinter of een Volkswagen Crafter chassis. Het opbouw is ruim en biedt veel functies die het werk eenvoudiger maken en die het mogelijk maken de handelingen die rijdend uitgevoerd moeten worden makkelijker te maken.

De Profiel Genios onderscheid zich bij de huidige ambulances, zo is de Genios ergonomisch, aanpasbaar, veiliger, gemakkelijker schoon en klaar voor de toekomst.

Het ontwerp van de Genios kenmerkt zich door de gekozen positie van de verpleegkundige ten opzichte van de patiënt, de noviteiten die door de verpleegkundige kan worden gebruikt en het integreren van de hulpmiddelen anno 2014.

Hieronder een korte fotoreportage van de Profile Genios, komen we de Genios binnen afzienbare tijd tegen op de Nederlandse wegen?

genios_1

karuselli_genios3

karuselli_genios4

mb_sprinter_genios_profile_high_roof_03

Vorig artikelReportage: Calamiteitenhospitaal o.a. ebola scenario
Volgend artikelEngelse Rapid Responder maximaal uitgerust voor solist
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.