Home Algemeen Algemeen Preview: Hoe ziet de nieuwe LPA8 app eruit

Preview: Hoe ziet de nieuwe LPA8 app eruit

3133
0

Er is al veel over gesproken, maar we hebben hem tot nu toe nog niet gezien, de nieuwe LPA8 app.

Een app die deels het protocollenboekje zou moeten vervangen. Aan deze app is veel voorbereiding aan vooraf gegaan. Er is een speciale werkgroep in het leven geroepen voor de ontwikkeling van deze app, hierin zijn zowel mensen van de werkvloer als ict medewerkers in vertegenwoordigt.

Op dit moment is er een BETA versie in de omloop en wordt deze in het veld getest, wij hebben via het TIP formulier een filmpje (1) ontvangen van de nieuwe LPA app en een deel van de mogelijkheden..

http://youtu.be/0yz6xCq22Fg

 

 

Vorig artikelBrief over ORT van het FNV
Volgend artikelReportage: Verkeers Technische Begeleiding Ambulance
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.