Home Algemeen Algemeen Presentatie ontwerpen nieuwe kledinglijn ambulance aan klankbordgroep

Presentatie ontwerpen nieuwe kledinglijn ambulance aan klankbordgroep

2282
0

Vanmiddag zijn in Zwolle ontwerpen van de nieuwe kledinglijn gepresenteerd door ontwerpster Karin Slegers.

De leden van de klankbordgroep aan het begin van de overeenkomst een geheimhoudingsverklaring voorgehouden welke getekend moest worden.

Leden van de klankbordgroep is gevraagd om een advies uit te brengen op de ontwerpen. De twee gekozen kledinglijnen worden na de klankbordmeeting beschermd, omdat hier tijd voor nodig is. Deze fase moet zeer zorgvuldig gebeuren. Zo moet Europees breed onderzoek gedaan worden naar andere ontwerpen die toekomstige bescherming van de door de klankbordgroep gekozen ontwerpen in de weg zouden kunnen staan. AZN wil hierin geen risico lopen dat de sector ambulancezorg later, nadat de gekozen lijnen nader zijn uitgewerkt, geconfronteerd wordt met hiaten op het gebied van bescherming.

Er moet benadrukt worden dat er in de ontwerpen die vandaag getoond zijn wel veel rekening is gehouden met de input van de collega’s op werkvloer middels de verschillende enquêtes. Ook wordt goed geluisterd naar de input van de klankbordgroep.

Het is de leden van de klankbordgroep expliciet verboden om details, foto’s en tekeningen te delen. Totdat er over ingebruikneming een definitief besluit is genomen.

Een stap die voor nu betekend dat we nog even moeten wachten met het delen van specifieke informatie maar welke dan wel betekend dat we een uniek uniform krijgen welke goed beschermd is en niet zomaar kan worden overgenomen door anderen.

 

Vorig artikelWintertijd, goed voorbereid met de juiste ondersteuning
Volgend artikelSchaarste aan personeel, en nu?
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.