Home Algemeen Algemeen Presentatie en bespreken enquête ambulancezorg

Presentatie en bespreken enquête ambulancezorg

917
0

Afgelopen zomer heeft u waarschijnlijk onze enquête over de ambulancezorg ingevuld. Hartelijk dank daarvoor. De respons was geweldig, bijna 1.700 ambulancemedewerkers vulden de enquête in. Dat is een derde van alle mensen die werkzaam zijn in de ambulancezorg. We hebben een heel goed beeld gekregen van wat er in de ambulancezorg speelt. Uw stem is voor ons erg waardevol, die zullen wij dan ook luid en duidelijk laten horen in Den Haag.

Half januari wordt het rapport gepresenteerd en overhandigd aan Ambulancezorg Nederland en V&VN.
Dat is het officiële moment, maar minstens zo belangrijk is dat wij het rapport ook met u willen bespreken. De ambulancezorg verbeteren kunnen we alleen met uw hulp en ondersteuning.Daar willen we het met u naar aanleiding van het rapport over hebben op maandag 27 januari in ons partijkantoor De Moed in Amersfoort.
We hebben plek voor 200 mensen, het is dus noodzakelijk om uw aan te melden. Dat kan via zorg@sp.nl.
Verdere details over het programma, tijdstip en locatie, en natuurlijk het rapport, volgen nog. Wij hopen u maandag 27 januari te verwelkomen. Noteer maandag 27 januari vast in uw agenda!
Stuur dit bericht ook door aan collega’s die mogelijk ook interesse hebben om te komen.
 
Hoewel ambulanceblog.nl terughoudend is met het plaatsen van oproepen van politieke partijen en of vakbonden betreft dit wezenlijk het onderwerp “ambulancezorg” als geheel.
Wij hebben er dan ook voor gekozen deze oproep te plaatsen.