Home Algemeen Algemeen Portogewoon, nieuwe inzichten in gebruik C2000

Portogewoon, nieuwe inzichten in gebruik C2000

1545
0

De komende tijd besteden we op ambulanceblog aandacht aan portogewoon, portogewoon is bedoelt om de gebruiker nog meer bewust te maken van een juist gebruik van de c2000 communicatieapparatuur.

Dagelijks maak je er gebruik van, misschien wel vanzelfsprekend. Maar wat komt er allemaal kijken bij het radioverkeer via C2000? Welk netwerk zit erachter, wat kan het aan, welke beperkingen zijn er? Hoe ga je daar als gebruiker mee om? Wat is belangrijk om te weten als je nog beter gebruik wilt maken van de porto?

Deze trailer geeft een voorproefje van de Portogewoon-opleidingsfilm. Portogewoon biedt praktische informatie die je helpt nog beter gebruik te maken van je porto. Er zijn nu ook opleidingsmiddelen beschikbaar. Thema’s die onder meer aan bod komen zijn: noodoproep, wachtrij, schakelen, statussen en meeluisteren. Kijk op www.portogewoon.nl.

Portogewoon is bedoeld voor professionals in openbare orde en veiligheid. Het is een gezamenlijk initiatief van Ambulancezorg, Brandweer, Defensie en Politie in samenwerking met het Veiligheidsberaad.