Home Algemeen Academie voor Ambulancezorg Poll: Training Omgaan met psychiatrische patiënten

Poll: Training Omgaan met psychiatrische patiënten

471
0

De afgelopen jaren is het aantal geweldsincidenten binnen de ambulancezorg sterk toegenomen. Veel van deze incidenten vinden plaats met patiënten met een psychiatrisch toestandsbeeld. Om je als ambulancehulpverlener beter toe te rusten in de benadering van deze in acute nood verkerende patiënten, bereidt de Academie voor Ambulancezorg een vierdaagse training Omgaan met psychiatrische patiënten voor.

Via deze poll willen we de behoefte aan een dergelijke training binnen de doelgroepen van deze training peilen. Ben je ambulanceverpleegkundige, -chauffeur, verpleegkundig centralist, opleidingscoördinator of leidinggevende binnen de ambulancezorg, vul dan snel de poll voor ons in.

Klik hier voor de poll

Vorig artikelHuisarts HART Week verlengd tot en met zondag 3 december
Volgend artikelToegankelijke ambulancezorg 112 meldingen stabiliseren; “Landelijk expertisecentrum zorgverdeling”.
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.