Home Algemeen Algemeen Physio Control LIFEPAK 15

Physio Control LIFEPAK 15

2221
0

De Physio Control LIFEPAK 15 een waardige opvolger van de LIFEPAK 12.

De LIFEPAK® 15 is het meest innovatieve LIFEPAK TOUGH™-apparaat op klinisch en operationeel gebied dat op de markt verkrijgbaar is. De LP15 is de eerste monitor die niet alleen beschikt over de Masimo® Rainbow SET®-technologie die toezicht houdt op SpO2, koolstofmonoxide en methemoglobine, maar ook over een ingebouwde metronoom om de hartmassages en beademingen tijdens de reanimatie in goede banen te leiden en die net als al onze apparaten een energiebereik tot 360 J heeft.

De LP15 is een geheel nieuw systeem dat op lithium-ionbatterijen werkt en dat beschikt over een SunVue™-scherm voor zichtbaarheid bij helder zonlicht en over een gegevensverbinding voor het eenvoudig en veilig verzenden en ontvangen van patiëntgegevens. Dankzij het feit dat de vormgeving en de gebruikersinterface van de LIFEPAK 12 en de LIFEPAK 15 defibrillator/monitor vergelijkbaar zijn, zal de overgangsfase moeiteloos verlopen en blijven de kosten voor trainingen laag.

De monitor is al even op de markt en wordt door diverse Nederlandse ambulancediensten gebruikt, wat je er allemaal wel en niet mee kan dat is ons wel duidelijk, maar waar de monitor allemaal tegen kan was voor ons wel een eye-opener…..

Vorig artikelWeil Mini CPR System, snel en handzaam
Volgend artikelTV Tip: Wiskunde redt mensenlevens
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.