Home Algemeen AZN Patientveiligheidsprijs Ambulancezorg van AZN

Patientveiligheidsprijs Ambulancezorg van AZN

731
0

Begin september heeft Ambulancezorg Nederland de patientveiligheidsprijs geïntroduceerd; een initiatief waarmee we geslaagde patientveiligheidsprojecten die binnen RAV’s zijn opgezet en uitgevoerd onder de aandacht willen brengen. En om zichtbaar te maken hoe patiëntveiligheid binnen de RAV’s vorm krijgt.

De RAV’s zijn uitgenodigd om patientveiligheidsprojecten die een bijdrage hebben geleverd aan de veiligheid van de zorgverlening in te dienen. Of bijvoorbeeld patientveiligheidsprojecten die een RAV graag wil delen met collega ambulanceorganisaties.

Een onafhankelijk deskundige jury beoordeelt de inzendingen op basis van een aantal criteria. Vervolgens nomineert de jury drie projecten voor de Patiëntveiligheidsprijs Ambulancezorg.

Op 11 december 2013 organiseert Ambulancezorg Nederland een bijeenkomst ter afsluiting van het 3 jarig-project Patientveiligheid Ambulancezorg. Tijdens deze dag worden de 3 genomineerde projecten gepresenteerd. De jury zal vervolgens het winnende project bekend maken.

bron: ambulancezorg.nl

Vorig artikelFlister: ambulance kondigt via de autoradio zijn komst aan
Volgend artikelCel voor saboteren ambulances
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.