Home Algemeen AZN Patientveiligheidsprijs Ambulancezorg van AZN

Patientveiligheidsprijs Ambulancezorg van AZN

706
0

Begin september heeft Ambulancezorg Nederland de patientveiligheidsprijs geïntroduceerd; een initiatief waarmee we geslaagde patientveiligheidsprojecten die binnen RAV’s zijn opgezet en uitgevoerd onder de aandacht willen brengen. En om zichtbaar te maken hoe patiëntveiligheid binnen de RAV’s vorm krijgt.

De RAV’s zijn uitgenodigd om patientveiligheidsprojecten die een bijdrage hebben geleverd aan de veiligheid van de zorgverlening in te dienen. Of bijvoorbeeld patientveiligheidsprojecten die een RAV graag wil delen met collega ambulanceorganisaties.

Een onafhankelijk deskundige jury beoordeelt de inzendingen op basis van een aantal criteria. Vervolgens nomineert de jury drie projecten voor de Patiëntveiligheidsprijs Ambulancezorg.

Op 11 december 2013 organiseert Ambulancezorg Nederland een bijeenkomst ter afsluiting van het 3 jarig-project Patientveiligheid Ambulancezorg. Tijdens deze dag worden de 3 genomineerde projecten gepresenteerd. De jury zal vervolgens het winnende project bekend maken.

bron: ambulancezorg.nl