Home Algemeen Algemeen Opnamen informatieve filmpjes over het werk binnen de ambulancezorg

Opnamen informatieve filmpjes over het werk binnen de ambulancezorg

1729
0

Om geïnteresseerden voor functies binnen de ambulancezorg te informeren over en enthousiast te maken voor het werk binnen onze sector wordt er op dit moment een viertal korte films gemaakt in opdracht van Ambulancezorg Nederland.

De films gaan een realistisch beeld geven van het werk op de (zorg)ambulance. In de korte films komt het werk van de ambulanceverpleegkundige, de ambulancechauffeur, de zorgambulance- begeleider en de verpleegkundig centralist op de meldkamer naar voren.

Er zijn een achttal medewerkers geselecteerd om hier aan mee te werken. Zij zijn op 3 en 4 december 2013 een dagdeel gevolgd tijdens het werk door een cameraploeg. We hebben op drie plekken in het land opnames gemaakt. Vanaf begin 2014 zullen de films onder meer te zien zijn op diverse websites.
bron: ambulancezorg.nl

Vorig artikelOntwikkeling en praktijktest indicatoren ambulancezorg
Volgend artikelLandelijke Protocol Ambulancezorg versie 8
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.