Home Vacatures Opleidingsplaats tot Ambulanceverpleegkundige bij standplaats Zaandam

Opleidingsplaats tot Ambulanceverpleegkundige bij standplaats Zaandam

145
0

Heb jij altijd al de ambitie gehad om te werken als ambulanceverpleegkundige en spreekt een groot team jou aan? Solliciteer dan naar de opleidingsplaats voor Ambulanceverpleegkundige bij Zaandam.

Over ons

Onze ambulanceprofessionals staan 24 uur per dag klaar om zorg te bieden op unieke plaatsen binnen- en buiten de wereldstad Amsterdam. Zij komen op bijzondere locaties en de doelgroepen aan wie zij zorg leveren zijn heel divers. Hierdoor blijft iedere dienst uitdagend. Er werken bij Ambulance Amsterdam meer dan 500 medewerkers en er zijn 8 ambulanceposten en 1 meldkamer.

Zaandam is het grootste team van Ambulance Amsterdam en bestaat uit 55 enthousiaste ambulanceprofessionals die met 8 ambulances zorgverlening leveren. De standplaats ligt in het mooie Burgemeester in ‘t Veldpark. Het team Zaandam werkt in de zorgverlening veel samen met het team Purmerend. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de ambulancezorgverlening in de regio Zaanstreek-Waterland. Als een groot team en een divers werkterrein jou aanspreekt, ben je bij post Zaandam helemaal op je plaats.

Wat ga jij doen

In samenwerking met de Academie voor Ambulancezorg bieden wij een opleidingstraject aan om je te bekwamen tot Ambulanceverpleegkundige. SEH en IC verpleegkundigen zijn direct toelaatbaar tot een de initiële opleiding. CCU verpleegkundigen volgen eerst een schakelprogramma. Tijdens de opleiding wissel je praktijk en theorie af. Je doorloopt het opleidingstraject op één ambulancepost waar je gekoppeld wordt aan een senior Opleiden met kennis en ervaring van het vak. Na afronding ben jij inzetbaar als trotse medewerker bij onze dienst.

De ideale kandidaat

Is een BIG geregistreerd verpleegkundige en heeft de specialistische vervolgopleiding tot SEH, IC of CC verpleegkundige succesvol afgerond. Je leert graag en staat open voor het ontvangen van feed­back. Als ambulanceverpleegkundige krijg je zelfstandig te maken met acute en levensbedreigende situaties. Daarom is het belangrijk dat je stressbestendig bent en de hele situatie goed overziet. Je beschikt over het nodige zelfvertrouwen en neemt onder uiteenlopende omstandigheden de juiste besluiten. Verder ben je gericht op samenwerken en dit komt o.a. tot uiting in je omgang met collega’s en ketenpartners.

Wat bieden wij

Jouw ontwikkeling als professional staat voorop. Wij bieden je daarom een loopbaan, in plaats van een baan. Wij laten je groeien in je werk en kijken samen hoe we je toekomst vormgeven. Tijdens de opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst aangeboden. Na diplomering volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en inschaling in schaal 9 van de cao Ambulancezorg (max. € 3.691,-).

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de taken en verantwoordelijkheden van onze ambulanceverpleegkundigen vragen wij je om het uitgebreide functieprofiel te lezen. Als jij de professional bent die wij zoeken, nodigen wij je uit voor gesprek met een teammanager, senior ambulanceverpleegkundige Opleiden en een HR adviseur. Als er een match is, volgt een meerijdag, een assessment en een capaciteitentest. Daarna wordt besloten of wij jou de opleiding kunnen aanbieden.

Referentiecheck-, vaccinatie- en VOG beleid

– In het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de zorg, verrichten wij een

referentiecheck voor indiensttreding;

– Je kunt een bewijs van vaccinaties overhandigen of je bent bereid de benodigde vaccinaties te ontvangen die relevant zijn voor de functie van ambulanceverpleegkundige;

– Je beschikt over een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Instroommomenten

Dit opleidingstraject gaat van start per 1 november 2017. De opleiding duurt gemiddeld 7 tot 8 maanden en bestaat uit 23 theoriedagen bij de Academie voor Ambulancezorg en 925 praktijkuren bij de standplaats Zaandam waarbij je ook diverse stages loopt om een goed beeld te vormen hoe de hele keten van acute hulp werkt.

Meer informatie

Vul het sollicitatieformulier in om direct te solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roelof Welvering, teammanager Zaandam, via  06-46 24 57 81. Je kunt op deze vacature reageren tot maandag 26 juni 2017.

Opleidingsplaats tot Ambulanceverpleegkundige bij standplaats Zaandam
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here