Home Algemeen Algemeen Ontwerp nieuwe ambulancekleding vastgesteld

Ontwerp nieuwe ambulancekleding vastgesteld

6251
0

In het laatste item welke we over kleding hebben gepubliceerd hebben we aangegeven dat de stemmen werden geteld. Inmiddels een aantal weken verder is het ontwerp van de ambulancekleding vastgesteld. Het basis ontwerp van Touch of Red met alle opmerkingen uit het land vertaald naar een nieuw definitief ontwerp.

Vanmiddag zijn alle vertegenwoordigers het eens geworden tijdens een overleg. Bij alle betrokkenen is er voldoende draagvlak voor dit ontwerp.

Bij dit ontwerp is rekening gehouden met veel punten die tijdens de verschillende inbrengmomenten in het land zijn aangedragen. Het tellen van de stemmen heeft daarbij de doorslag gegeven. Ook de opmerkingen die gemaakt zijn tijdens de bijeenkomsten / stemformulieren zijn meegewogen.

Alle betrokkenen zijn blij met dit ontwerp, de fine-tuning zal nog wat tijd in beslag nemen. Zoals eerder ook aangegeven maakt een draagproef ook onderdeel uit van het implementatie traject.

De “witte” kleding die op de afbeeldingen te zien is zal bij het uiteindelijke kledingstuk lichtgrijs zijn, dit kledingstuk is dan deels reflecterend.

Via ambulanceblog houden we jullie op de hoogte van de updates over dit project.