Home Algemeen Algemeen Ontwerp nieuwe ambulancekleding vastgesteld

Ontwerp nieuwe ambulancekleding vastgesteld

6451
0

In het laatste item welke we over kleding hebben gepubliceerd hebben we aangegeven dat de stemmen werden geteld. Inmiddels een aantal weken verder is het ontwerp van de ambulancekleding vastgesteld. Het basis ontwerp van Touch of Red met alle opmerkingen uit het land vertaald naar een nieuw definitief ontwerp.

Vanmiddag zijn alle vertegenwoordigers het eens geworden tijdens een overleg. Bij alle betrokkenen is er voldoende draagvlak voor dit ontwerp.

Bij dit ontwerp is rekening gehouden met veel punten die tijdens de verschillende inbrengmomenten in het land zijn aangedragen. Het tellen van de stemmen heeft daarbij de doorslag gegeven. Ook de opmerkingen die gemaakt zijn tijdens de bijeenkomsten / stemformulieren zijn meegewogen.

Alle betrokkenen zijn blij met dit ontwerp, de fine-tuning zal nog wat tijd in beslag nemen. Zoals eerder ook aangegeven maakt een draagproef ook onderdeel uit van het implementatie traject.

De “witte” kleding die op de afbeeldingen te zien is zal bij het uiteindelijke kledingstuk lichtgrijs zijn, dit kledingstuk is dan deels reflecterend.

Via ambulanceblog houden we jullie op de hoogte van de updates over dit project.

Vorig artikelDe eerste ervaringen met de crash/kantelsimulator van UMCG Ambulancezorg
Volgend artikelAZN Kleding update, op weg naar nieuwe ambulancekleding
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.