Home Algemeen Algemeen Ons werk uit een andere hoek……

Ons werk uit een andere hoek……

2256
0

Ambulancezorg is een onmisbare schakel in de zorgketen. Ambulancemedewerkers verlenen patiënten die al dan niet in levensgevaar zijn, hoogwaardige zorg. Zorg die levens kan redden.

Met deze zin wordt onder aanvoering van AZN een beeld te geven over de Nederlandse AmbulanceZorg en het werken in de ambulancezorg.

Met vier korte films  waarin acht enthousiaste ambulancemedewerkers vertellen over het eigen werk. Wordt een realistisch beeld van het werk op de (zorg)ambulance en de meldkamer ambulancezorg. Aan het woord zijn ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs, zorgambulancebegeleiders en de meldkamercentralisten ambulancezorg.

Ambulancechauffeur

Ambulanceverpleegkundige

Meldkamercentralist

Zorgambulancebegeleider

 

Vorig artikelLPA8, nieuwe protocol voor de Nederlandse Ambulancezorg (deel4)
Volgend artikelAmbulancezorg in de “praktijk” trainen
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.