Home Algemeen Algemeen Online lezing: Traumanetwerken

Online lezing: Traumanetwerken

758
0

De zorg voor traumapatiënten is ketenzorg: van 112 melding tot revalidatie. Om de traumazorg te optimaliseren werken ketenpartners samen binnen traumanetwerken. Hoe zijn deze netwerken ontstaan en waar bestaan ze uit? En wat is het verschil van het Nederlandse systeem met andere landen? Urgentie-anesthesioloog en MMT arts Fabian Kooij uit het AMC geeft antwoorden op deze vragen tijdens zijn lezing over Traumanetwerken welke je hier kan bekijken.

Deze lezing wordt aangeboden door de afdeling Anesthesiologie van het AMC en deze tip wordt aangeboden door Urgentiegeneeskunde.com, de online resource voor urgentie-anesthesiologie!

Vorig artikelAmbulancezorg Groningen winnaar reanimatiecompetitie
Volgend artikelDe acute zorg is in levensgevaar
Urgentiegeneeskunde.com
Urgentiegeneeskunde.com is een online resource voor anesthesiologen geïnteresseerd in de urgentiegeneeskunde en wordt verzorgd door de Sectie Urgentiegeneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). Voor meer informatie over deze sectie verwijzen we graag naar de website van de NVA (www.anesthesiologie.nl). Urgentiegeneeskunde.com is een middel voor ´life-long learning en helpt anesthesiologen (i.o.) up-to-date te blijven op dit dynamische deelgebied van de anesthesiologie. Wij delen onze expertise graag met ketenpartners, veel onderwerpen zijn ook nuttig voor andere geïnteresseerden in de acute keten, zoals medewerkers in de ambulancezorg, SEH en IC. Het doel van Urgentiegeneeskunde.com en de bijbehorende social media is om zowel relevante naslagwerken en het laatste nieuws weer te geven op het gebied van urgentie-anesthesiologie. Urgentiegeneeskunde.com maakt gebruik van social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook om volgers op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op de website.