Home Algemeen Algemeen Onderzoek: Triage bij grootschalige incidenten

Onderzoek: Triage bij grootschalige incidenten

810
0

Om meer inzicht te krijgen tussen bepaalde kenmerken en de juistheid van de primaire triage, wordt door Bureau Acute Zorg Euregio in combinatie met de Universiteit Twente een onderzoek uitgevoerd. Hiervoor hebben we medewerking nodig van ambulanceverpleegkundigen verspreid door heel Nederland.

U, als ambulanceverpleegkundige, zou ons van grote hulp kunnen zijn door een online vragenlijst in te vullen, bestaande uit een aantal vragen en een aantal casussen. Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 10 minuten duren. Hier vindt u de link die u rechtstreeks naar de vragenlijst zal leiden: https://utwentebs.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3Ozh0euVk8xNXvL

Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, de onderzoeksresultaten worden ook via ambulanceblog bekend gemaakt.

Vorig artikelEindrapportage projectevaluatie Logistiek GGB
Volgend artikelSamenwerken evidence-based practice in de ambulancezorg
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.