Home Algemeen Algemeen Onderzoek: Fysieke belasting ambulancemedewerkers

Onderzoek: Fysieke belasting ambulancemedewerkers

1433
0

Via het TIP formulier zijn we gevraagd om ambulancemedewerkers uit te nodigen mee te doen met het onderstaande onderzoek.

De resultaten van het onderzoek en een tussentijdse discussiepunten zullen via dit portal worden gepresenteerd;

 

Beste ambulancemedewerkers

Wij zijn drie junior onderzoekers van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en doen onderzoek naar de fysieke belasting die u als ambulancepersoneel ondergaat. Dit doen we door middel van een inventariserende vragenlijst en een praktijkmeting.

Met de uitkomsten van de vragenlijst krijgen wij inzicht in de werkomstandigheden van ambulancemedewerkers. Hierdoor kunnen wij uitspraak doen over de arbeidsomstandigheden in relatie tot lichamelijke gezondheidsproblemen.

We hopen dat de arbeidsomstandigheden hierdoor verbeterd kunnen en zullen worden. We zouden u willen vragen om onze vragenlijst via onderstaande link op uw computer of via de QR-Code op een smartphone of tablet in te vullen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 7 minuten en de gegevens zullen anoniem worden verwerkt.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Met vriendelijke groet,

Mitch van Dijk, Daniël Nijman & Jasper van Steenhoven

Klik hier voor de link naar het onderzoek

Of gebruik de onderstaande QR-code om het onderzoek te starten op je smart-phone of tablet.

QR-Code-vragenlijst-ambulancepersoneel

Vorig artikelMulti-Load Assist; innovatieve brancard tafel
Volgend artikelAmbulanceblog een jaar online
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.