Home Algemeen Algemeen Onderdeel Witte Kruis levert evenementenzorg op het Circuit Zandvoort

Onderdeel Witte Kruis levert evenementenzorg op het Circuit Zandvoort

646
0
Evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg is vanaf 2020 Medical Partner van Circuit Zandvoort. Algemeen directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk en Commercieel Directeur van Witte Kruis Evenementenzorg Marcel van Pijkeren tekenden op dinsdag 4 februari 2020 de samenwerkingsovereenkomst.
Dat betekent dat Witte Kruis Evenementenzorg de komende drie jaar tijdens alle evenementen op het circuit medische zorg verleent aan de coureurs, bijbehorende teams, officials en medewerkers van het circuit. Vanuit een schitterend nieuw Medical Center op Circuit Zandvoort.

De grootste ambulancedienst van Nederland

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening op evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar hulpverlening gespecialiseerde ambulanceverpleegkundigen, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de recent vastgestelde veldnorm Evenementenzorg. Alle hulpverleners van Witte Kruis die actief zijn in de autosport hebben een speciale training van de KNAF gevolgd toegespitst op de medische hulpverlening in de autosport.

Witte Kruis Evenementenzorg is ook preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF).

Hulpverlening op evenementen en festivals

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg staat de grootste ambulancedienst van Nederland garant voor hoogwaardige kwaliteit van acute hulpverlening. Het team van gekwalificeerde professionals bestaat uit ambulancemedewerkers en artsen in actieve dienst. Daarnaast beschikt Witte Kruis Evenementenzorg over gekwalificeerde EHBO- ers met aanvullende specialisaties. Hulpverleners die zich elke dag met passie inzetten voor het verlenen van goede zorg.

Ga voor meer informatie naar:
https://www.evenementenzorg.nl/

Vorig artikelZou een nieuw 1-1-2 logo op z’n plaats zijn?
Volgend artikelUitkomst onderzoek: “Kunnen we intuberen makkelijker maken”
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.