Home Algemeen Algemeen Noorse crash simulator eye-opener in veiligheid

Noorse crash simulator eye-opener in veiligheid

2958
0

Een Noorse crash simulator moet mensen op een andere manier leren kijken naar de in en opbouw van een ambulance.

Er kunnen extreme situaties worden nagebootst, met deze simulator, denk hierbij aan een eerder artikel op ambulanceblog over het gebruiken van de schoudergordels en bagage maar het ergonomisch en plaatsen van apparatuur, monitor, spuitpomp, computer enz.

Een aanzet voor leveranciers, maar zeker ook voor ambulancediensten om nog een kritisch naar de huidige ambulances te kijken. Waar mogelijk zou de Noorse simulator tijdens een komend evenement naar Nederland gehaald kunnen worden?

Vorig artikelUMCG Ambulancezorg, leidt de introductie van RDT’s Tempus Pro ™
Volgend artikelEmotioneel trauma als beroepsrisico van de meldkamercentralist
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.