Home Algemeen Algemeen Nieuws over SP enquête onder ambulancepersoneel

Nieuws over SP enquête onder ambulancepersoneel

901
0

Beste medewerker in de ambulancezorg,

Afgelopen zomer heeft u meegedaan het onderzoek ´Het ambulancepersoneel aan het woord´. Nogmaals dank daarvoor. 1 op de 3 medewerkers in de ambulancezorg heeft meegedaan aan het onderzoek. Daar zijn wij heel blij mee omdat het een goed beeld geeft van wat er in de ambulancezorg speelt.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het verwerken van de resultaten. Daar zult u binnenkort meer over horen. Maar voordat wij een definitief rapport presenteren willen we een aantal opvallende resultaten tussentijds presenteren. Het gaat om de kwaliteit van de zorg die u aantreft in ziekenhuizen, de eerste lijnszorg, de thuiszorg en de zorg in verpleeg- en verzorgingshuizen. Daarnaast presenteren wij uw mening over de toenemende concentratie in de ziekenhuiszorg en het sluiten van Spoedeisende Hulpposten dat daarmee gepaard gaat.

Het is uw mening die wij presenteren, daarom kunnen de medewerkers uit de ambulancezorg niet ontbreken. Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers in de ambulancezorg die bereid zijn om hun verhaal te doen in de media. Bent u daartoe bereid, dan horen wij dat heel graag.

renskeleijten@sp.nl

Heel veel dank en met hartelijke groeten,

Renske Leijten (tevens link naar Twitter van Leijten)

bron: http://www.ambulancezorg.venvn.nl/Home/tabid/2014/ctl/Details/ArticleID/8786/mid/16543/Nieuws-over-SP-enquete-onder-ambulancepersoneel.aspx

Vorig artikelTV Tip: 24 uur ambulance
Volgend artikelAmbulance biketeam in Haarlemse binnenstad
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.